Padlizsános tepsis vegaszelet

Először vettem 'Goody foody'-t, a csirke ízű szeletet választottam. Az az érdekes benne számomra, hogy tényleg nagyon-nagyon hasonlít a húshoz az állaga és az íze is. Az (egyébként húsevő) vendégünk is egyetértett ebben. :)
Nagyon egyszerűen készítettem el, ráadásul ez a kép alapján a ronda és finom változat... De megéri kipróbálni.



hozzávalók: 1 gáztepsinyi mennyiség
1 csomag Goody Foody sült natúrszelet (csirkehús ízű)
2 padlizsán
2-3 darab paradicsom
Violife növényi sajt
só, olaj

elkészítés:
A padlizsánt megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, és olajjal meglocsolva tepsiben puhára sütjük. (Kb 10 perc alatt megpuhul.) Kivesszük a sütőből.

A Goody Foody-t felszeleteljük és a padlizsánra pakoljuk, hogy mindegyikre jusson. Paradicsomot is darabolunk, szeletelünk rá, majd megszórjuk sajttal. Lefedjük alufóliával, betoljuk a sütőbe és pár perc alatt összesütjük. (Kb 5 perc) Ha a sajt is kezd olvadni, levesszük az alufóliát és még néhány percig hagyjuk sülni. (Még kb 5 perc)
Sült krumplival és tzatzikivel tálaltam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések